Miroslav Černohorský - recepty
Babiččina vánočka





Pletená vánoční (pomlázka), aneb poctivá máslová vánočka z osmy copů.
Čechy a Morava 48 Kč / porce
dezerty, pečení
detail »
Baby kuřátko plněné parmskou šunkou





Baby kuře se žampiony portobello a provensálskou kaší.
Mezinárodní Fusion 132 Kč / porce
hlavní chod, dietní, pečení, restování pro základ, vaření
detail »
BBQ Chicken Heart - Grilované kuřecí srdíčka na jehle





Marinovaná kuřecí srdíčka na špízu s rajčatovým salátem a koriandrem.
USA 15 Kč / porce
hlavní chod, dietní, rychlé, marinování, grilování
detail »
Beefsteak Pancheta se špenátovými bramborami a rajčaty





Hovězí steak zabalený v italském špeku s hořčicovou omáčkou.
Evropa 169 Kč / porce
hlavní chod, rychlé, pečení
detail »
Bramborák a bramboráčky





Český lidový nesmrtelný bramborový pokrm. Bramboráčky.
Čechy a Morava 6 Kč / porce
příloha, rychlé, smažení-fritování
detail »
Bujabéza -Bouillabaissa





Bujabéza je tradiční provensálská rybí polévka, původem z přístavu města Marseille
Francie 164 Kč / porce
polévka, restování pro základ, vaření, postupy studené kuchyně
detail »
Caprese pomodori





Mozzarella bufala s rajčaty, pestem, olivovým olejem a trocha balsamicové redukce.
Itálie 76 Kč / porce
studený předkrm, dietní, rychlé
detail »
Clam chowder, tentokrát v bochníku chleba





Clam chowder ze San Francisca, je rybí polévka ze škeblí a smetany podávaná v bochníku chlebu.
Severní Amerika 34 Kč / porce
polévka, rychlé, restování pro základ, vaření
detail »
Černé sépiové risotto s krevetovou omáčkou





Rizoto z rýže Arborio.
Mezinárodní Fusion 103 Kč / porce
hlavní chod, dietní, vaření
detail »